Sista inlägget på ett tag..

Ska upp klockan sex imorrn så kände att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag! Har med mig One Tree Hill som jag lånat av min kusin! Har hört att det ska vara jättebra! Det här blir ett jättekort och tråkigt inlägg men hoppas att ni har det bra. Det här blir sista inlägget på ett tag.. Goood Naaaatt :)

Talangshow!!

Hoooollllaaaa! Idag har det varit talangshow i skolan! Det var jätte jätte roligt! Vi var med i 6 nummer, haha! Vi visade upp det 3 gånger och har så ont i benen just nu att jag dör. Har noll energi men den kommer nig tillbaka snart! Kan ju behövas när man ska packa.. Imorgon åker vi som sagt till Kanarieöarna och det ska bli sååå skönt!
 
Har varit en super rolig dag och det har hänt saker där jag typ skrek av lycka, haha! Mer om det sen! Ska försöka hinna med att tidinställa ett nagel-inlägg också! Kommer inte alls att bli mycket uppdatering den här veckan.. Nästan noll.. Men om jag hinner blir det några inlägg!
 
 
 
 

H&M OUTFIT

Här är en liten outfit som passar till de lite kalla vårdagarna! Alla klädesplagg är från H&M men jag är dock inte säker på halsbandet.. Det är min systers.. Mixen mellan färgerna är ganska fräsch och kan kombineras med olika smycken! Eftersom att det är mycket detaljer på plaggen är det bättre att satsa på få men stora smycken!

Relaxxxxing

Heeey! Har varit hemma nu en stund! Idag har vi tittat på Niceville i skolan! Älskar verkligen den filmen så det var jättekul! Har övat till talangshowen på torsdag också! Ska verkligen bli jätteroligt att uppträda! Vi håller på nästan hela dagen så slipper alla lektioner, wiiii!!! Imorrn är det dans på gympan och känner mig lite stressad! Så mycket som måste göras.. Nu ska jag ta det lugnt och titta på Top Model Sverige! Hörs snart, kraaaaam:)

Motivation & Träning

Har bestämt mig för att köra igång hårdare på träningen nu! Har ju två aktiviteter på helgen men måste komma igång i veckorna också och äta nyttigare!! Känner mig alltid mycket gladare och piggare då! Imorgon ska jag och min syster träna en stund på morgonen och ska ut och springa på onsdag. Känns iallafall som en början!
 
Har förresten tusen saker att göra så måste komma igång med det också. Ska sätta mig och kanske tidsinställa några inlägg och göra lite annat med bloggen nu! Kraaaam

Kläder är det bästa som finns.

Jaaao.  Igår blev en  lång dag på Täby centrum med pappa! Jag köpte vårkläder och lite sommarkläder! Jag åkte dit för att köpa Oxfords egentligen men de hade inte de som jag ville ha så det blir kanske att beställa på nätet, vi får se..  Det var iallafall super kul!!
 
Har precis kommit hem från skolan nu. Är såååå glad för bli har inga läxor, wiiiii! Har dock ganska mycket saker som ska göras... Ska försöka hinna med att göra klart månadens favoriter inlägget och ska på sånglektion senare! 
 
Idag är det ju våffeldagen så jag hoppas att ni proppar i er våfflor! Då är jag inte ensam om det iallafall, haha! Ha det bra och ät mycket våfflor. Byeee

Danssssaaaa

Hallllluuuuu! Sitter just nu på dansskolan och väntar på la sistah. Har dansat själv, gått lite i Täby centrum och ätit lunch! Igår blev det att vara hemma men det behövdes! Var så otroligt trött! Såååå skönt att det är helg nu! Bara fyyyra dagar kvar i skolan! Wiiiii!!! På torsdag är det talangshow i skolan! Är med i ganska många nummer och körar men har två "stora" nummer!! Ska bli jättekul! Måste välja kläder också.. Kommer förhoppningsvis upp ett inlägg senare. Kraaaam

Bäääästis feeeestiiis!

Repriser makes me HAPPY

Hellluuuuuu beauties! Kollade precis på när One Direction var med på X-Factor och dog lika mycket som då. Sitter liksom och skriker, samtidigt som jag ler som ett freak! Och typ hoppar. Och ja, jag är fullt normal!!

Har haft en slapp dag idagggg! Är så otroligt trött och har lust att sova hela tiden! La mig ner på tre stolar på rasten idag men det är väl så långt jag kommit på sov-fronten, haha!

Har förrresten provat mina runda glasögon och kände mig som en äkta John Lennon. Tänkte skriva John Lennon, ooohhhh yeaaaahh som rubrik men kom på att ingen skulle vilja läsa då. Haha! (om ni inte vet vem John Lennon är:GOOGLE HIM)

Har glömt att säga att jag har beställt en ny bikini till resan! Visar den när den kommer! Ha det bääässtt

P.S till mitt lite oseriösa inlägg får ni en seriös och sann bild. Jao

Haj Svajs

Förlåt att jag inte skrivit.. Har hänt mycket med kompisar och jag har satsat mer på att vara där för dom än på bloggen! Men I AM BAAAACK! Igår blev det muffinsbakning med Victor och Emma! De blev lite halvgoda, haha.. Men det var jätteroooligt! Har nu ätit upp det lilla som var kvar av min bästa vän a.k.a chokladtårtan medans jag tittat på sista avsnittet på säsongen av PRETTY LITTLE LIARS! Jag dog. Det var för bra. Liksom hur går det att komma på alla det där genialiska scenerna och replikerna? För bra.
 
Måste öva på franskan men det får bli efter Scener ur ett tonårsliv! kraaaam 

Häy

Häy readerzzz. Måndag och ny vecka, blä. Men dagen har varit ganska bra! Efter skolan blev det utvecklingssamtal. Det gick jättebra! Känns så skönt att det är avklarat!! Sånglektionen blev inställd också, får se om jag tar igen det på torsdag! Nu blir det lite VÄNNER, oh yeah! Ha det grymt, byeee :)

Ny design!

Hej!! Nu har det kommit upp en ny design! Hoppas ni gillar den! 
 
Tänkte förresten börja skriva ett regelbundet inlägg i början på varje månad: mina favoriter för månaden som var! 
Det här tänkte jag ha med:
 
1. Skönhetsfavoriter
2. Låtar
3. Ätbart
4. Övriga favoriter
Tror det kommer bli jättekul! Samlar alla månadens favoriter inlägg under "Månadens Favoriter"! Kommer också fortsätta med det här tipsandet! Samlar dom under Julia Tipsar!
 
Ha det braaa, kraaam :)

Milkshake, oh yeah

Sitter nu och lyssnar på Six Degrees Of Seperation i ett desperat försök att slippa städa.. Har förresten gjort typ världens godaste milkskake med påskägg! Marsipan ägg, glass och lite mjölk, yuuuum! Känns inte så nyttigt men ibland är sånt här faktiskt tillåtet! Måste börja komma igång med träning snart, men är så lat att jag knappt kommer ut genom huset.. Men nu ska jag ändra på det! Måste städa nu.. RÄDDA MIG! BYEEE :(

Design

Hey Ho. Börjar bli trött på designen, den är inte direkt vacker.. Ska försöka sätta ihop en ny idag! Hoppas jag hinner till ikväll men lovar inget, måste hinna med en stor städning av sopptippen till rum jag har också.
Temat är också skitfult, haha bitter much? Ska försöka hinna det så hörs vi snartttt                                                                                              
Var tvungen. Något mer sant får man leta efter, hihi!

Rosetterrrrr

Jag har en väldigt konstig kärlek för rosetter, hur kan man inte gilla dem? Typ det bästa jag vet och bestämde mig idag att köra lite Amy Whinhouse style och satte upp den i håret. Jag menar två fantastiska saker tillsammans, kan det bli bättre? Så dålig bild, men hoppas ni förstår er lite på hur jag tänkte..

Gosisar

Åhhh vad söta de är! Den brun och vit fläckiga hunden är vår lilla gosis Aston! Den svarta är våra kusiners fina hund som vi tar hand om den här helgen. Önskar att jag också var en hund. Haha, har tänkt på det många gånger och gud vad skönt att bara kunna ligga och vila hela dagarna! Slippa all stress och bara sova. Drömlivet.

Mamiiis födelsedag!

Idag är det mammas födelsedag och snart kommer mormor och firar med oss! Hon har fått massa fina saker som jag är avundsjuk på, haha! Men i morse åt vi utan att överdriva, den godaste tårtan jag NÅGONSIN smakat. Asså seriöst, den var bara för god. Kan ha varit för att jag höll på att svälta ihjäl, men ändå fantatstisk. Skulle tagir kort men var för hungrig för att ta ett kort.. Borde verkligen gå och göra mig i ordning med tanke på att de kommer om en halvtimme, oooopsiiie! Adios amigos (mitt patetiska försök på att verka bra på språk, haha)!
Bild från min födelsedag! Var också sjukt god.

VÅR!

Här är lite fina outfits till sommaren! Hoppas att ni tycker om dom!
 
Outfit nr.1
Linne: Fresh Tops
Shorts: Gina Tricot
Nagellack: LAKA (finns även liknande från Essie: Mint Candy Apple)
Solglasögon: Farfars gammla, haha han har stil.. 
Outfit nr.2
Linne: Fresh Tops
Shorts: Zara
Nagellack: LAKA
Solglasögon: Bik Bok
Jag har uttgått ifrån ungefär samma produkter men i lite olika stilar!
 
Här är nagellacken från LAKA! Älskar de, speciellt det mintgröna! Har på mig det nu och absolut älskar det!!

Roligtttt

Hann inte blogg igår var tvungen att skynda mig på bussen för att möta mamma! Men vi gick iallafall på en balett! De var sjukt duktiga men var lite tråkigt att det knappt var någon musik.. Men i slutet kom det, me likiiie! Har förresten fått hemma mina två tröjor från Fresh Tops nu! Yaaay!! Lägger ut bilder imorgon! Har köpt lite nagellack vilket förmodligen också kommer upp imorrn. Men mamma fyller år så får se hur mycket det hinner li... Men i helgen kommer det upp! Såå skönt med fredag och att ha alla nationella prov i matte klara nu också! Känner mig nöjd med alla hittils! Ha en toppen fredag, hörs snaaart ;)

Pentatonix

Måste verkligen tipsa er om gruppen Pentatonix! De gör covers på låtar men använder inga instrument! De gör liksom musiken med sina munnar! Klicka HÄRså kanske ni förstår vad jag menar! De har jättemånga covers och alla är grymma! 

Dageeeen

Haaj! Har varit hemma nu en stund och tänkte slänga in ett inlägg! Ska senare till min kusin och fira hennes 18 årsdag så det blir kul!! Har haft 2 skriftliga nationella prov i matte idag också.. Gick ganska bra! Gjorde iallafall mitt bästa! Nu blir det bara att ta det lugnt och vila upp mig inför imorgon och på fredag! Ska förresten in till stan imorgon med mamma och systern! Vi ska gå på en balett och shoppa lite! Hoppas att jag hinner blogga imorrn men är inte säker. Hörs snart, byeeee ;)

Skooola

Heeeey. Har precis kommit hem från skolan! Har haft en lugn dag förutom Nationella prov.. Men det gick jättebra, så det var ju skönt! Har nationella i matte både imorgon och på fredag också.. Aja, blir väl bra tillslut! Nu blir det plugg. Måste skriva lite och komma ikapp från när jag var sjuk! Bye loveleys! 
 

Helgen!≤

Hejjjj. Jag är frisk,wiiiii! Men har hoppat över dansen.. Vill verkligen inte bli sjuk igen! Det har faktiskt hänt lite roliga saker i hegen! Jag, min syster och många andra kompisar har varit på maskerad hos våran fina kompis! Jag var en hippie! Det var jättekul och vi var lite galna.. Försökte spela in en Harlem Shake men det gick lite halvbra, haha! Vi gav henne Justin Bieber filmen, lite andra Justin Bieber saker!!! Hon fick även lite kroppsprodukter av oss! 
 
Vi har också bestämt att vi ska åka till Lanzarote på påsklovet! Yeeeeyyy!!! Är verkligen jätteglad, slipper vi kalla fårö och kan vara med på talangshowen i skolan! Längtar galet mycket efter värmen! 
 
Nu ska jag plugga matte.. Har nationella prov i matte den här veckan, så det kan ju vara lite nödvändigt! Eftersom att jag var sjuk förra veckan blir det nog franska-förhör den här veckan för mig! 
Händer mycket kul i veckan också! Berättar mer snart! :)

Hellllluuuu

Hej förlåt för den super-dåliga bloggningen.. Har inget att skriva om just nu.. Tyvärr! Eftersom att mitt liv endast består av tv och dator just nu när jag är hemma blir det liksom inte så intressant! Men ha det grymt så hörs vi snart :)

Heeemmma

Hejsan! Idag är jag hemma från skolan.. Mår verkligen inte bra och har feber. Hoppas att ni har det bra iallafall!!! Men har tittat på Pretty Little Liars (avsnittet från igår)! Det är så sjukt spännande, om ni inte har sett det borde ni göra det! Bästa serien någonsin! Tiden går suuuper långsamt men ska nog ta och titta på 90210 nu. Ha det bäääst, kraaam

Sjuk tjej...

Heeeej. Förlåt att jag inte uppdaterade något igår. Var på sånglektion och med kompiiiis! Idag har inte varit en lika bra dag.. Förkylningen jag har haft läng har nu blivit till feber.. Jag var i skolan men hostade typ ihjäl mig på lektionerna. Så allt är inte direkt bra! Önskar att jag kunde vila men har läxor att göra.. Ni får ha det så bra så uppdaterar jag nog snart igen.
 
Förlåt för ett tråkigt inlägg. 
 

Mellooooo

ANTON GICK VIDARE, JAAAAAAAA! Är såååå glad! Röstade typ 20 gånger. Han är ju bara för grym och bra och bara åhhhhh! Han har gått på min dansskola så alla där är helt galna, haha! Men jag blev verkligen jätteglad! Ni borde gå in på YouTube och söka på Anton Ewald, sätt på en video när han dansar och bara dö av hans amazinghet. Och ja, jag kom precis på ordet amazinghet.. Nu ska jag ladde inför morgondagens illamående på en båt mot Stockholm. Hoppas ni får en bättre dag än jag imorrn och en awesome kväll.

Sportlov snart slut..

Fattar inte att sportlovet nästan redan är sluut.. Är inte redo för skola än! Skulle vara så skönt att ha en vecka till! Men men that's life. Så himla mycket helg och kläm-dagar så jag klarar mig nog! Plus att det är påsklov om bara 4 VECKOR! WOOOWWAAAHOOOO! Efter påsklovet är det bara konserter och kul som väntar! Är så glad och peppad på att börja med vårkläderna och med en liten snyggare stil! Men blir väl som vanligt att man ser ut som ett trött freak alla dagar utom första efter lovet. Nu ska jag återgå till mitt händelserika liv. Adios.

P.S Bilden är från stranden här på fårö!

Beställt- Fresh Tops!

Har precis beställt från Fresh Tops! Wiiiii!!!! Bestämde mig för två linnen! Jättesnygga är de och jag längtar tills jag kan använda dem. 
 
Nu gör absolut ingenting men tänkte titta på lite videos! Har börjat titta jättemycket på en tjej på youtube- MacBarbie07. Hon lägger ut inspirations-videor och mycket mode och skönhets-videor! Kommer förmodligen uppdatera ikväll efter melodifestivalen, haha! See ya soooon :)

Fresh Tops.

Heeyyy! Trodde att min uppdatering skulle bli bra eller iallafall bättre när jag åkte hit!! Men eftersom att nätverket är så dåligt och det är svårt att koppla upp sig har det inte blivit så mycket!! 
 
Jag hittade en jätterolig sida: Fresh Tops! (HÄR) De såljer kläder med roliga tryck och citat på! Jag är HELT KÄR i typ allt men måste bestämma mig! Vet inte om jag ska köpa men funderar verkligen på det! Har inte heller läst och vet inte om det går att skicka till sverige men hoppas på det! Det är ju svårt också när man lovar sig själv att spara pengar blir allt svårare! Önskar att födelsedagen var nu... Men aja, får se! Tror inte att sidan kommer försvinna så kanske blir till våren! Checka in deras sida och lämna en liten kommentar med vad ni tycker och era favoriter! Lööööveee /Julia
 
RSS 2.0