Fårö!

Efter en lång dag påväg till Fårö är jag sjukt trött! Klockan är bara 20.50 och halva min familj har redan somnat, haha. Jag kommer inte direkt kunna få ur mig nånting vettigt nu så det är nog bäst att jag slutar skriva. Men allt är toppen förutom att det är iskallt och jag har på mig tre tjocktröjor!! Nu blir det glass och kakor innan jag somnar! Byeee

STOCKHOLM

Hiii! Idag har jag och la familia varit i stokholm!! Vi åt på en fantastisk italiensk restaurang och shoppade väldigt mycket saker!! Det var sjukt fint väder och man kan känna att våren är på väg! Besökte 1D world ännu en gång och jag och min syster fangirlade lika mycket, haha! Senare gick vi på bio och såg Silver Linings Playbook eller på svenska Du gör mig galen! Den var jätterolig och bra! Riktigt mysig! Jennifer Lawrence är ju otroligt bra och jag förstår verkligen varför hon vann en Oscar! Dagen har varit den bästa på länge: mys och härlighets-faktor på hög nivå!!! Nu blir det packning till Gotland och senare avslutar jag förmodligen dagen med Pretty Little Liars och Scener ur ett tonårsliv!! Kraaamar ;)

Planer.

Helluuu! Idag har jag gjort absolut ingenting. Har bara tittat på Tv, ätit lunch, och tittat på en massa kläder på datorn! jag älskar verkligen Love Culture!!! De har moderna kläder med roliga ideer! Verkligen nyskapende och jag kan verkligen inte sluta! Lägger i allt i varukorgen, haha! Går tyvärr inte (vad jag har förstått) att beställa hem hit till Sverige... Men planerar att åka till deras affär i New York, wooop. Inspirerande klädesplagg: några lite toooo much för mig men de har några otroligt fina saker! 
 
Imorrn är det som jag berättat dags för ännu ett besök i 1D WORLD och senare BIO! Känner att det är dags för lite shopping också!!! Har faktiskt kollat på Hollister på deras hemsida och de har en jättesnygg kollektion nu så tänkte passa på och använda mina presentkort jag fick i julklapp! Snygga sommarkläder som jag längtar efter att kunna använda! Kraaam

Hellu.

Idag har varit en riktig mys dag med massage, ansiktsmask och film! Vi lagade en liten pastarätt också,haha! För att vara helt improviserat blev det faktiskt gott!;) Har förresten bestämt med papiii och sistaaahh att vi ska gå på Silver Linings Playbook på onsdag! Wiiiii!!! Jennifer Lawrence är ju super duktig så det ska bli jättekul. Ska fortsätta titta lite på London-resor, drömma mig bort lite, haha!!

The perks of being a wallflower.

Jag har fått en ny favoritfilm. Har blivit mer och mer intresserad av drama när det gäller filmer. Med en liten rolig twist. vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men The Perks Of Being A Wallflower är precis min typ av film. Jag blir otroligt rörd när jag ser den , samtidigt som jag blir glad. Det ända ordet som kan beskriva den är BRILLIANT! Alla som gillar drama och sorg på något lite roligt sett måste titta på den! Eller förresten, ALLA MÅSTE titta på den. Den är inspirerande och bara sååå bra! Skådespelarna är så otroligt bra och allt stämmer. Har inga ord. Bästa filmen någonsin. Åldersgränsen är 15 år, för att vissa saker kan vara lite komplicerade att förstå, men det beror helt på hur mycket erfarenhet man har av såna här typer av filmer. 
 
Lägger in en länk om ni vill hyra filmen eller kanske läsa boken HÄR! Ni kan också titta på den helt gratis HÄR!
 
Andra känslosamma filmer( däremot inte på samma otroliga nivå som "TPOBAW")
1. The Last Song
2. The Notebook
3. Dear John
4. Allt för min syster( VÄLDIGT sorglig)
 
Jag tror att alla filmer ovan finns att kolla på gratis på Swefilmer.com, sök på titeln i sökfönstret!
Är en riktig film-älskare och rekommenderar alla filmer ovan!
 
Tänkte förresten lägga ett inlägg fullproppad med bra filmer sen!! Byeee:)

Gårdagen+sportlovs-planer

Hej på er! Igår var helt AWESOME!! Det var verkligen paradiset för alla Directioners! Ja köpte de två tröjorna ovanför!! Förlåt för bildkvaliten.. Ser inte så vackra ut men i verkligheten är de sjukt snygga! Jag och my sistaah fick lite beslutångest så vi bestämde oss för att åka tillbaka nu på onsdag!! Vi var iallafall helt överlyckliga hela tiden!
 
Har förresten bestämmt lite vad jag ska göra på sportlovet! Imorrn har jag, systern och Alba bestämmt oss för en spa och mys-dag! Kan verkligen behövas, med tanke på allt slit med plugg de senaste veckorna!! På tisdag antar jag att det blir ungefär samma sak, antingen själva eller kanske med Alba eller Elin? Får se men mys står på schemat!!! Onsdag blir som sagt shopping i la stockholma med pappsen! Torsdsdag till söndag ska faktiskt hela min familj åka till vårt hus på Fårö, Gotland! Är jääättte mysigt där och stranden är "to die for", året runt! Läntar faktiskt! Ska försöka blogga mycket och ta fina bilder, men det är lite svårt när den bästa kameran man har är den på mobilen.. Vill så gärna ha en systemkamera!!! 
 
Kram:)
 
 
 

Tjo!

Heeej! Idag har jag varit med bästiii! Vi fotade jättemycket fina saker med hennes nya kamera! Fick verkligen lust att köpa en systemkamera jag också! Foto intresserar mig verkligen, så det skulle vara sjukt kul att ha! Kanske passar på och köper när vi är i N.Y.C om det finns någon billig, haha! Hon har iallafall en Nikon D3100 och den var grym! Den hittar ni HÄR
Bild från i somras! I väntan på One Direction! Vill tillbaka!!! Imorrn kommer det förmodligen upp bilder på 1D WORLD STORE! Gud vad jag är taggad!!! Hej då.

TORSDAG!

Hallåååå! Idag har varit en jobbig dag.. Började med ett matteprov, sen ett juju test, ett konditions test som går ut på att springa tills man antingen dör, svimmar eller kräks. De två sista alternativen var på väg att hända när jag gjorde mitt dramatiska beslut att gå av, haha! Men blev tvåa av tjejerna, och typ sjua av trettiofem, så känner mig väldigt nöjd!! Efter stressen att spriiiinga tillbaka till skolan för att inte komma försent var det dags för Engelska prov. Vilket också gick bra! Allt gick ioförsig bra men det är galet vad trött jag är..

Som liten uppmuntran till mig själv skaffade jag mig en ny mascara och hittade en i en tidning(best moment of the day!) Hyfsat bra märke också så känner mig skit nöjd! Hoppas alla har haft en awsome dag!
Imorgon är det FREDAAAAG!;)

Helgen!!

Är sååå spänd på helgen! 1D World Store öppnas ju på lördag och jag och min syster planerar att åka dit direkt efter dansen på lördag!! Vill vara där tidigt så att vi kan ha hela utbudet att välja på men orkar ändå inte stå i kö och trängas!! Blir nog lite lagom sådär!! Förlåt om jag tråkade ut er, haha.

Hej då! :)

Hemma!

Hej hej! Har varit hemma nu en stund och bara tagit det lugnt! Är sååå skönt att jag är klar med projekten som ska in nu i veckan! Slipper man den paniken liksom!! Känner mig verkligen inte så pigg och frisk så blir nog lite 90210 och vila som gäller. Ha det bäst, kraaam Har ni något tips på nån awesome film? Lämna en kommentar!!

Måndagsmys!

Som rubriken lyder, haha! Har fifflat lite med bloggen ett tag nu, kommer förmodligen sätta på en film och bara mysa! Byeeeee ;)

Vår planering :)

23/2
1D WORLD STORE!
Döööör..
25/2-3/3
SPORTLOV!
YEEEEY
23/4
Justin Bieber
Konsert!
Wiiiii
8/5
One Direction Konsert!
Dööör mer!!!
15/5-21/5
New York!
Det här var de otroligt roliga höjdpunkterna nu och senare i vår! Längtar så otroligt mycket! Plus att vi har väldigt mycket ledigt från skolan då!!! Bästa våren någonsin!

VÄLKOMNA TILL MIN BLOGG!!!

Hej! Jag hade tänkt starta en blogg! Designen är inte den bästa men ni får nöja er.. Är verkligen dålig på sådant! Jag hoppas kunna slänga in något eller några inlägg om dagen!!! Jag kommer skriva om mitt liv och kanske tipsa er om prudukter och sådant! Om ni har något önskemål om något slags regelbundet inlägg är det bara att slänga in en kommentar! Hoppas att ni gillar bloggen! 

Planerade även att berätta lite om planerna inför våren, om det är något ni är intreserade av! Liten fin vårbild nu i väntan på våååår! Kraaam<3

RSS 2.0