Ledig, oh yeah

Hej! Är hemma idag på valborg. Har ingen ork att gå ut till någon brasa utan stannar hemma och tittar på film istället med la familia (observera mitt försök på franska, haha). Ska bli mysigt!
 
Dagen började väl inte så fantastsikt p.g.a. personliga saker men den blev bättre och bättre och den har varit väldigt rolig! Gick hem till bästa vän  med twinnie och en annan kompis! Var otroligt kul, skrattade mer än jag gjort på länge och kändes skönt att umgås med dom! Hoppade studsmatta (skrek av glädje), bakade kakor (åh herregud) och bara hade det allmänt mysigt och skönt. Åh just det, vi var lediga idag, haha! Studiedag var det så det var skönt! Imorrn är det ju också ledigt så blir en kort vecka! Ha det super myyyysigt :)
 
 

Musik.

Heeeej! Har nyligen börjat lyssna på Justin Timberlake och tycker verkligen om hans musik! Han har såååå bra röst! Känner mig dock lite oallmänbildad med tanke på att jag typ aldrig hört en låt av honom... Lyssna nuuuu!
 
Mirrors
'
 Suit and tie

Vååår

Hej! Är ju skitsoligt ute idag! Man känner verkligen att våren är här! Tänkte sätta mig ut i solen och plugga men så fort jag kom ut började det blåsa något otroligt.. Mulet blev det också, yay. Har två dagar ledigt nu!!! Wiiiiii! Så skönt. Får nog använda lite av den lediga tiden till att plugga, men det blir nog bra! Byeee
Jag och Aston tittar på Gossip Girl, haha!

Söööndag

HEJ! Sitter nu och tittar på lite videos med Justin och spolar tillbaka tiden i huvudet, haha! Har idag haft en otrolig  slapp dag. HAR BOKSTAVLIGT TALET INTE GJORT NÅGOT. INGET. Men det behövdes verklignen. Känner att jag fått tillbaka energin lite så det är ju skönt! Tänkte snart titta lite på weheartit och drömma mig bort lite! Förstår inte att det är 10 dagar till One Direction konserten. Jag avlider.
 
Kramar:)

27/4

Heeej! Har precis kommit hem från dansne och har hunnit äta lite också! Just nu sitter jag och läser lite och tänkte förbereda lite bloggsaker! Hade även tänkt hinna skriva lite. Älskar att skriva berättelser och novell-liknande saker men har hast så lite tid och nästan kommit ifrån det. Tänkte börja nu igen! Får se om jag lägger upp nåt på bloggen..
 
Idag får iallafall bli en slappdag med One Tree Hill och godis. Känner att det kan behövas, kraaam :)

Let's dance, wo (tänk er låten i huvudet, haha)

Hellooo readerz. Sitter och tittar på Let's dance just nu. Oscar går det ju skitbra för, yay. Har haft sista nationella provet i engelska idag! All stress och ångest försvann typ. Idag har varit en väldigt bra dag, knappt någon stress kvar!! Gick hem till Nichakan med min syster sen också, vi åt popcorn och spelade in flummvideos! Det var rooooligt. Freeedags myyyyys:) Kramar
#mindblowing

Vårig Outfit!

Hej! Har satt ihop ett collage med en vårig outfit! 
 
Shorts: Gina Tricot
Rosett: Claire's
Nagellack: Essies
Tröja: Topshop
Halsband: Topshop
Skor: Forever 21
Ryggsäck: Accessorize

WE ♥ IT

Älskar We Heart It! Får så mycket inspiration och motivation! Rekommenderar alla att gå in på deras hemsida HÄRför att hitta fantastiska bilder!
 
 

Hola people

Plugg plugg plugg. Orkar inteeeee! Måste göra franska och religon nu.. Har en massa projekt att göra också, vill inte. Idag har varit en helt okej dag! Så skönt väder, kan ju inte låta bli att le lite extra, haha! Är faktiskt på jättebra humör. Om man borteser från att det är nationella prov imorrn och jag har tusen skolauppgifter att göra klart.. Lever fortfarande på tisdagens upplevelse, hihi! Hur mår ni? Hoppas att ni mår bra! 
 
Btw, jag säljer en biljett till One Direction den 8 maj i Friends Arena! Om någon är intresserad lämna en kommentar! Skriv bara att du är intresserad och skriv något sätt jag kan kontakta dig på. typ mail eller twitter! Lämna inte ut telefon nummer på internet, inte smart. 
Kraaaam :)

Gleee

 
Idag är det ett nytt avsnitt av Glee igen! Wiii! Som jag har sagt tidigare älskar jag Glee och rekommenderar det verkligen! Tänkte ioförsig gå och lägga mig jättetidigt idag eftersom att jag sov ungefär 5 timmar i natt men det får bli normal tid, haha! Är otroligt, otroligt trött! Kraaaam
 

Justin Bieber!

Heeej! Igår var en av de bästa dagarna i mitt liv! Det var otroligt mäktigt och helt fantastiskt! Kan inte beskriva  hur sjukt det var och ingen bild eller video heller! Vi skrek, dansade, grät, skrattade och hade det helt otroligt kul! Konserten började 1 timme och 45 minuter för sent men det spelade absolut ingen roll när det var så bra som det var! gaaaaah! Här är en video som jag spelade in! Förlåt för kvalitén och hoppandet, haha!
 Måste verkligen verkligen plugga nu, kan inte skjuta upp det mer.. Byeee :)

Jag är glaaaaad

Hej fina ni! Idag har avrit en helt vanlig dag men jag har helt enkelt varit lite gladare än vanligt! Kan vara att justin bieber är i stockholm och om ett dygn står jag och skriker på konserten, eller så är det vädret. Jag gissar på nummer 1, haha! Allt känns så kul och är otroligt uppspelt! Måste hinna fixa med kläder och smink m.m. och ta med det! Har varit på sånglektion och vi körde lite pepp med As Long As You Love Me! Sjöng även Shake it out! Hur bra är den inte, seriööööst? Såå bra! Hoppas ni har det sjukt bra! Hinner nog inte uppdatera imotgon men kanske någon bild från mobilen! Annars kan ni ju alltid följa mig på twitter: @jjuulliiaa1d . Ha det grymt kraaaam!
 

Vet ni vilken dag det är om 2 dagar?..

.. det vet jag. Den 23 april, vilket innebär Justin Bieber konsert, jag dör. Alltså seriöst, Justin? Han är liksom ganska fantastisk! Är så otroligt taggad!! Ska försöka ta en massa bilder och filma mycket också!
 
Har nationella prov i engelska som sagt och på tisdag ska vi ha ett muntligt prov, då vi får välja ämne att prata om i 5 minuter! Jag ska prata om One Direction så är inte så jätte nervös. Känns som att jag är på hemmaplan, hahah
 
! Kommer nog bli kul!! 
 
Har en massa prov som ska in snart så får nog sätta mig och plugga lite imorrn innan sången... Hann inte med något plugg idag eftersom att jag var med Elin hela dagen! En riktig tjejdag, jättekul!
 
Kraaaamaaaar :)
Bilder som inspirerar mig! (Även kallad min header, haha)

On my way

Hej Svejs! Har gjort om designen ännu en gång! Mycket nöjdare med den här men ska försöka göra en bättre bakrund på hela sidan! Är inte så bra på sånt men vi får se! Tycker ändå att den här duger. Ska snart göra mig i ordning och gå på träning! Får se vad jag gör efteråt. Behöver egentligen plugga lite så får nog plugga lite svenska och religon.. Den här veckan är det nationella prov i engelska men det vägs upp med Justin konsert, woooohooooo! Sååå taggad! Hörs senare idag, kraaaam
Hör absolut inte ihop med inlägget men tyckte den var fiiin, haha;)

Heeey guuurl

Hello readerz. Idag känner jag mig MYCKET bättre, så skönt! Var faktiskt på dansen, vet inte om det var ett bra beslut men nu blev det så iallafall! Hann med en sväng till täby centrum också där jag köpte lite våriga saker och sånt som behövde fyllas på! Var så skönt att komma hem ifrån! Åt sallad till lunch med sistaahh och bestiiie, det var gott men känslan efteråt var typ den bästa på länge. Hade liksom både tränat och ätit nyttigt. På raken. Mhhhmm!
 
Titta vilka fina bilder på fina människor, jag fick fick postade hem till mig! Min faster knows me well.
Lite nödvändiga saker jag hört ska vara bra! Har prövat och älskar de redan! Resultat av mascaran↓
Sommar känsla på shorts och sjal från Gina Tricot!
Typ de sötaste örhängerna någonsin! I'm in looove
Råkade bara springa in i min man på vägen, no biggie.
 
Ha en grym lördag, hörs snart! Peace out (feeling like a true rapper), kraaaaam

Sick

Heeeey! Har blivit sjuk igen.. Hatar att vara sjuk och blir så rastlös av att göra samma sak hela dagen! Måste varit friluftsdagen igår när jag sprang i munkjacka i regnet! Nu sitter jag iallafall och tittar på ELLEN! Har tittat på One Tree Hill också!!! Hoppas att ni mår bra iallafall! Kraaaam :)

Wantworthy.com m.m.

Hej!! Igår avslutade jag dagen med en promenad med en kompis! Så skönt att få prata av sig lite och så skönt att jag har kompisar jag kan prata med om allt möjligt! 
 
Vet ni vad det är för dag i dag? DET ÄR 1 VECKA KVAR TILL JUSTIN KONSERTEN! Och det firade jag genom att hoppa runt och dansa till As Long As You Love Me på elevens val! Vi spelade den på gitarr och sjöng också, hahah.. Orginalet var bättre om man säger så. ;) Jag har haft en helt okej dag. Vi jobbar med A.N.T (alkohol,narkotika,tobak) i skolan så idag tittade vi på en halvbra film.. Men vi slutade tidigt så det var ju bra! 
 
Meningen med det här inlägget var egentlige att berätta om wantworthy.com vilket är som en funktion som kommer upp i din browser(tror att det heter så annars ovanför innehållet på sidan, nedanför adressfältet). När du ser något som du vill ha eller är lite osäker på men vill lätt kunna komma tillbaka till kan du trycka på den knappen ochh det läggs till i din lista. Deyt är hur enkelt som helst och man lär sig det på typ 2 sekunder. Älskar det och man kan lägga till saker i olika kateorier så nu när jag planerar mitt rum lägger jag till saker jag skulle vilja ha till det under en HOME. 
 
Ville bara tipsa om det för det är awesomness på hög nivå. Kraaaaam

Anything Could Happen.

Tjoooo! Är hemma nu och sitter med datorn och lyssnar på min favoritlåt: Anything Could Happen med Ellie Goulding! Har gillat henne väldigt länge nu men den här är helt klart min favorit! Hennes röst, gggaaaaah! Äter också. Mycket. Och jag skäms inte ens. Hur mycket #Beach2013 man än vill åt så tycker jag att man måste unna sig goda saker ibland. Inte alltid men ibland! Jag blir iallafall jätteglad av det, haha!
 
Nu tänkte jag ta det lugnt hela dagen och förtränga läxorna ur huvudet. Får ta hand om dom imorgon. Badass, jag vet. Hoppas att ni har det bra och äter mycket. Vi kan bli svullkompisar! Kraaam.

Ruminspo.

Heeey! Har precis varit med bestiiie! Vi hade jättekul och gick runt typ hela Vaxholm och bara pratade och fotograferade! KÖPTE EN MJUKGLASS PÅ VÄGEN OCKSÅ, YUUUM! Gick sedan hem till mig, tittade på några avsnitt av One Tree Hill samtidigt som jag typ började gråta av hur sorgligt, hemskt och fantastiskt avsnittet var. Jag lovar I AM NORMAL. Lovar.
 
Sitter nu och tänker ut hur mitt rum förhoppningsvis kommer att se ut snart! Kanske inte jättesnart men känner så mycket lust att börja om med allt och göra det mer neutralt med coola detaljer i min stil!! Just nu har jag en vägg full med One Direction posters(fantastisk vacker), en vägg med rosa blommor, resten helt rosa! Älskar dock 1D väggen men känner att jag ska göra det lite finare och sätta upp mina favoriter i ramar och hänga upp! 
 
Har fått massor av inspiration av den hääär sidan där man kan beställa tapeter, tavlor eller mindre bilder att rama in! 
Känner mig så kreativ just nu så måste fortsätta skissa och göra en paln, hihi! Ni får ha det grymt så hörs vi, kraaamar:)

TV-SERIER!!

Som ni kanske vet så är jag ett otroligt stort fan av tv-serier så här kommer ett långt JULIA TIPSAR inlägg med tips på tv-serier!
 
HIGH SCHOOL-stylishhh
 
1. 90210
90210 är ett måste för alla som älskar lyxiga ungdomar med dyra bilar och kärleks problem, hihi! Följ med ett stort kompisgäng i deras lyxiga vardag i Hollywood! Man fastnar och måste se mer när man väl börjar. Jag lovar.
 
 
 
 
2. One Tree Hill
Har nyligen fastnat för One tree Hill och ääälskar den! Ungdoms-serie men med det där lilla extra! Beroendeframmkallande.
 
 
 
 
3. Gossip Girl
Skulle kunna säga att det här är 90210 fast i New York! Gossip Girl har mer intressenta karaktärer och mer drama på olika sätt! Sjukt bra, speciellt de senare säsongerna! 
 

4. Glee
 Glee handlar om ett gäng med ungdomar om börjar i Glee-club. Det är som en kör där de sjunger och har kul tillsammans. Glee club anses vara töntigt så det blir svårt att få med eleverna, men när det väl går finns det inget som kan stoppa dem! Plus att det är mycket kärlek, meee liiikeeeiiee
Jag älskar Glee eftersom att det har ett så viktigt budskap! De visar att det är okej att vara den du är och att aldrig låtsas vara någon annan!
 
MYSTISKT & FANTASY
 
1. Pretty Little Liars
 Pretty Little Liars är så bra att jag inte ens kan beskriva det! Fast det är alla de här serierna! Det handlar iallafall om fyra tjejer som förlorat sin bästa vän Allison. Efter hennes död har de fått en massa sms från någon som kallar sig A. En massa frågor uppstår och plötsligt kan de inte lita på någon. 
 
2. Vampire Diaries
Har inte tittat på Vampire Diaries på länge men ska defenitivt börja igen när jag är klar med One Tree Hill! Vampire Diaries är en sjukt bra vampyr-serie med snygga och farliga killar, haha! Otroligt spännande är det och man vill se meeer!
 
 

FREEEDAG

Helllu readerzzz. Igår var jag som sagt och tittade på THE HOST! Den var verkligen jättebra och väldigt bra gjord! Var där med fem kompisar och vi hade hela biosalongen för oss själva! Var så skönt. Vi kunde liksom skrika och prata hur högt vi ville, haha! Var i täby hela eftermiddagen och åt sallad till middag! Köpte även en lång kjol från Gina Tricot, ni hittar den hääär! Ser inte så fin ut på bilden men tänk er med converse snyggt linne med tryck och en jeansväst/jeansjacka! 
 
Idag gick jag hem med några kompisar och vi tittade på Mission: Impossible och hade det lite allmänt fredags-mysigt! Tycker verkligen om mina kompisar just nu och är glad att jag gjort mig av med allt meningslöst drama och alla konflikter! Kan bara vara mig själv och ha otroligt kul nu! HOPPAS ATT NI HAR DET SUPER MYSIGT SÅ HÖRS VI SNART! Byyyeeee

Julia Tipsar- Fifth Harmony

Fifth Harmony är ett tjejband som är grymma! Deras röster är så bra tillsammans och de har alla speciella röster!
Lyssna här nedanför på Anything Could Happen'
Lego House
Stay
 
 
 

THIS WEEK

Har inte jättemycket planer denna vecka men på torsdag blir det bio med några kompisar! Vi ska se The Host, någon som sett den? Kommer nog bli jättekul iallafall! HÄÄR är trailern m.m! På torsdag är det också nationella prov i No. NO?? Vad tusan ska jag göra på proven i NO? Jaja, det blir som det blir!! 

Häänt

Hellooo! Tänkte bara berätta lite vad som har hänt nu efter att jag kommit hem efter påsken! I lördags blev det tyvärr plugg.. Men det gick bra och det var roligt eftersom att jag pluggade med en kompis! I söndags var jag på West Side Story på Statsteatern, yaaay! Var också med bäästtiii hela dagen. Vi fotade och lyssnade på musik, drömdag, haha! Har varit på Sånglektion också! 
 
Lite roliga bilder, hihi! (LOLLAUGHTER@instagram)

Lanzarote

Haaaiii! Här är några av bilderna jag tog på Lanzarote! Vi hade det verkligen jätteskönt och varmt! Plus att det fanns jättemånga britter där och jag absolut ääälskaaar deras sätt att prata och hur artiga de är! Köpte lite saker också som jag tänkte visa upp i ett annat inlägg!

5 seconds of summer

5SOS är så bra!! De öppnar för One Direction på deras turné och det är så jag hittade dem! Har inte hört så många av deras låtar men kommer definitivt att fortsätta lyssna!!! Här nedanför kan ni lyssna på Hertbreak Girl som gjorde min dag såå mycket bättre! 

I'm baaack

Hej Svejs! Förlåt för den dåliga uppdateringen, har ju som sagt varit utomlands och lyckade inte få WiFi.. Neeej.. Men nu är jag hemma och ska verkligen försöka komma ikapp med bildbombade inlägg och massa annat kul! Ett nagelinlägg med typ grunder och en liten mini design kommer också! Allt detta kommer att hända så fort jag får tillgång till min dator, vilket förmodligen sker imorgon ! Kramar:)

Mars Favoriter

Här är mina favoriter för Mars!
Skönhetsfavoriter:
1. Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash! Det är en ansiktstvätt som är så skön och fräsh! Sägs att den ska ta bort porer och finnar också så det är ju braaaa! Den hittar ni HÄR
2. Cocoa Lip Care Stick från The Body Shop! Det är såååå bra för läpparna och gör så att läpparna blir mjuka och smidiga! Älskar det! Det hittar ni HÄR
3. PROFFS- Dry shampoo.Gör inte bara håret fräschare utan ger det också externa volym! Perfekt när man inte har tid att tvätta håret och för dåliga hårdagar!! HÄÄÄÄR
4. Bare Minerals- Concealer! Den här concealern är sååå bra! Täcker mörka ringar under ögonen otroligt bra! Att det bara är mineraler är ju jättebra också! Det är bra för huden och man känner inte att man har på sig det.  Ääääälskar den! (kolla gärna in deras foundation puder också! Är såååååå bra) Den hittar ni HÄÄÄÄR
 
 
Nu till låtarna! 
Mina favoritlåtar i Mars har varit:
1. If you could see me now- The script! äääälskar den! Speciellt texten och budskapet! Så braa.
 
2. It's time- Imagine Dragons. Alla Imagine Dragons låtar är otroliga! Basen i låtarna är tung och det går som en röd tråd mellan alla låtar, tycker att det gör de lite speciella! 
 
3. Asleep- The Smiths. Okej, jag vet... Jag är lite konstig, men asså The Smiths är ju sååå bra! Deras texter måste vara de bästa någonsin! Lyssna på There Is A Light That never Goes Out! Texten är fööör bra!
 
4. Kiss Me- Ed Sheeran. Har älskat Ed Sheeran länge nu men har lyssnat mer nu igen! Hans låtar betyder mycket för mig efetrsom att jag har mycket minnen till de och de är enligt mig perfekta. Wake Me Up är lite speciell men den får mig att tänka på så härliga saker och betyder sjukt mycket för mig!! Älskar honom och hans låtar! Önskar att han kunde komma till Sverige..
 
 
Ätbart:
1. Te. Eftersom att jag har vari förkyld jättelänge nu har jag börjat dricka mycket te vilket verkligen har hjälpt mig! Jag dränker det typ i mjölk, men det blir godare då.. Haha! Speciellt ingefärs te!! Det hjälper verkligen!
 
2. MILKSHAKE! AAaahh vad gott! Speciellt chokladmilkshake! Ska se till att få i mig mycket i N.Y.C! Hihi.. 
 
3. Frukt! Jag lovar, frukt kan vara lika gott som typ godis! Istället för att titta på tv och äta godis eller kakor, läs en bra bok och ät en goood frukt! Mycket nyttigare och bättre!
 
Övrigt: 
 
1. Beautiful Creatures! Läser den just nu och ÄLSKAR den! Typ nya Twilight! Den är jättespännande och rekommenderar den verkligen! Den hittar ni HÄÄÄR
 
 
RSS 2.0