New nails

'
Använde Fiji från Essie! Älskar färgen
 
Kraaam

Packa, blogga, sova, dö

Hej! Jaaa, som rubriken lyder. Känner just nu att det ända jag gör nuförtiden är att packa hit och dit. Och packa upp sen, yay. Blogga gör jag vill inte JÄTTE mycket men jag känner lite stress eftersom att månadens favoriter ska komma ut imorrn.
 
Ja, just nu packar jag till klassresan, men det ända jag lagt i är min bikini och en handduk. Effektivt. Tog en bloggpaus, och nu gör jag klart månadens favoriter- inlägget! Igår bloggade jag inget eftersom att jag hade fullt upp med läxor och sånt, sorry. 
 
Ska förresten på min systers dansuppvisning snart! Ska bli kul. Hon är verkligen bra på att dansa street dance, så brukar kalla henne för gatudansaren eller gangstern. Fullt normalt, haha! Nej men, ska bli kul att faktiskt titta på en uppvisning istället för att vara med i en, som jag varit ganska många gånger. 
 

Bakat!

Bakade chokladbollar igår med Kajsa, Victor och Johanna, men vi orkade inte rulla ihop dom, haha... Istället åt vi med sked från skålen och tittade på Vampire Diaries. Funkade det också. 
 
P.S. Lägg märke till det fina pärlsockret.
 

THAI-MAT

Klassresa

Hej! Tänkte bara säga att i helgen ska jag på klassresa till barnens ö, och det kommer förmodligen inte finnas något WiFi eller någon tekning... Uppdateringen kommer förmodligen ligga på NOLL. 
 
Ska iallafall bli jätteroligt att göra en sista liten resa med klassen! Slutar ju sexan nu! Älskar verkligen min klass, så det ända tråkiga med sommaren är att splittras med dom. Plus att många ska gå i en annan skola, så kommer typ inte träffa dem.. Men klassresan blir rolig! Några som slutat i vår klass ska följa med, så det ska bli kul att umgås med de igen! 

SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING

Jag har redan en skolavslutningsklänning! Men eftersom att vi ska äta middag med klassen på en resturang dagen innan, behöver jag en annan fin klänning! Tycker ni att jag ska köpa den här? Tycker verkligen om detaljerna och färgen! Tror det blir den, behöver bara prata med mamma, haha...

Beautiful Creatures

Tittade klart på Beautiful Creatures idag! Filmen var bra! Jag säger bara bra eftersom att boken var AMAZING! Jag blev positivt överraskad med skådespelarna! De förde karaktärerna till liv! HAn som spelade Ethan var otroligt bra! Karaktärerna var mycket klarare och glada i filmen. Plus att Lena och Ethans kärlek visades starkare! Men alla detaljer försvann liksom och det som gjorde att hela historien höll ihop försvann liksom i filmen.
 
Om ni inte har läst boken MÅSTE ni se filmen. Den är nog fantastisk för er. Okej den var fantastisk för mig med, men ändå. Titta på den nuuuuu

Glass, sol och vattenkrig

Heeeeey. Idag var jag med några kompisar efter skolan! Är verkligen tacksam över att ha så bra vänner som jag kan ha otroligt kul med och som förstår mig. Lite djupt sådär, haha. Vi åt iallafall 2 paket glass, solade, pratade, och så slutade det med att alla var blöta. Standard. Nej, men seriöst! Det blir alltid vattenkrig när jag är med folk, haha! 
 
Min mobil är skum förrestenoch det går inte så bra med bilder och sååå.. Ska försöka sätta mig imorrn med mobilen och föra över och skicka lite saker till datorn! Har också tagit nya bilder med kameran som kommer upp imorrn! 
 
Kraam

Elin å skola

hej! Idag var skolan jättelätt och rolig. Vi hade slöjd, franska och tittade på film! På mammas pojkar. Har ingen aning om varför, men det var ju skönt iallafall. Det var i och för sig inte en bra film, men lite rolig var den ju iallafall! Vi har städat ur bänkarna nu också! Har nästan inget kvar att göra i skolan. Inget prov eller så, yay. Snart är det sommar, och det ska bli så skööönt.
 
Träffade Elin nu i eftermiddags också! Alltid kul att vara med henne eftersom att vi förstår varandra och egentligen inte behöver göra nånting för att ha kul! Har ganska mycket att göra nu.. 
 
Tänkte titta på Beautiful Creatures lite senare ikväll! Är lite nervös, haha. Har läst boken och vill inte förstöra allt genom att se filmen.. Så jag har väntat med mening.. Men ska titta på den och låta er veta vad jag tycker sennnnn
 
Och där förstördes min bild av typ alla karaktärerna, wiii.
Kramar :)

Noveller och twitter

Jag har börjat läsa en massa noveller på nätet! Jag läser typ bara One Direction noveller men ändååå. Älskar det, plus att det är gratis, så himla smart! Min favoritnovell är tyvärr slut men finns så mycket bra om man bara vet vad man letar efter! 
 
Tänkte också säga att ni jättegärna får följa mig på twitter! Skriver små korta saker som händer i min vardag och lite roliga saker! Där heter jag @jjuulliiaa1d
 
Ha en bra söndagskväll och försök att inte dö av ångest inför måndagen. 
 

Rosett

Idag kör jag på stor rosett i håret! Vet att jag nämnt det förut, min kärlek till rosetter alltså, men älskar rosetter. Nu har jag köpt en egen också! Den jag har i håret idag kommer från Clarie's!
 

Regnnnn

Halloojjjjj! Förlår förlåt förlåt för att jag inte bloggat på några dagar! Har haft fullt upp med plugg, kompisar och sånt.. Allt kom bara emellan och jag var tvungen att prioritera. Men idag hoppas jag på att kunna skriva ganska mycket idag, eftersom att det regnar och jag typ har NOLL planer. 
 
I fredags badade jag (!) och massa kompisar! Okej, det var bara jag och min syster som badade men ändå! Dom tittade iallafall på, haha! Det var kaallllttt. Vi gjorde Chubby Bunny också. Man kan säga att det gick lite halvbra för mig. Antar att jag har en mini munn... 
 
Nu ska jag försöka spela in en cover.. Om det blir nånting KANSKE jag laddar upp den.. Vi får se!
 

Dagen

Hola hola! Idag har vi haft en liten golfdag! Jättekul faktiskt! Vi cyklade ut till en golfklubb och sedan spelade vi en stund! Vi hade en tävling också när man skulle vara två och två, där jag och Vilma vann av tjejerna! Wooohoooo! Vi fick glass som belöning. Det var gott.
 
Sedan cyklade vi ner på stan och åt mat på en restaurang (typ, kanske mer en korvkiosk men jaja) vid vattnet! Myyys. Sedan åt vi glaassss igen. Glass är typ det bästa jag vet.
 
Jättemysigt och kul var det iallafall! Jag borde pluggat i dag.. Jag pluggade faktiskt lite men jag glömde bort tiden när jag tittade på one tree hill och gossip girl. Jao.. 
 
Jag är btw död. Tittade på de nya bilderna av Harry vid poolen så förstår ni vad jag menar. 

Nu ska jag begrava mig i sängen och dö av all perfektion som precis träffat mig. Japp
God natt

Haul? Outfits?

Eftersom att jag varit i New York köpte jag en hel del kläder, så jag undrar om ni vill att jag ska lägga upp ett inlägg med det jag köpt och var jag köpt det?! Har tänkt på att vissa kanske inte tycker om att läsa vad folk köper/får hela tiden. Finns ju massa åsikter om sånt! Vill ni "bara" ha en massa outfits med de nya kläderna? Snälla skriv i kommentarerna! Annars kanske det får bli båda, haha ;)
 

INSPO

Damn you jetlag

Waddup? (nej men gud..) Tänkte bara meddela att jag nu äntligen kommit hem från en åttatimmars flygresa och typ en heldag på flygplatsen, wooohooo. Känner mig väldigt trött. VÄÄÄLDIGT! Och hungrig. Övervägde att köpa pizza tills mamma kom på att de förmodligen inte har öppet 8.30. Smaaart ;). 
 
Har verkligen lust att sitta och skriva att allt är så bra och nu ska jag njuta med lite One Tree Hill, regnbågar och enhöringar. Men neeeeej. Måste plugga! Skulle kunna rabbla upp en hel lista på vad men antar att ni inte är så intresserade.. Har iallafall ett prov på fredag i litteratur historia som jag inte förstår nånting av och som jag knappt börjat plugga på. yaaaaay.
 
Nu kommer Asssstooooon (a.k.a min hund) hem så ska gosa med honom (ett dåligt försök att rymma från pluggångest).
 
Måste ringa typ alla jag känner också och fråga om de förstår någonting också. Japp... Hoppas att de är smartare än jag iallafall!
 
Byeeee

5SOS- Gotta get out

Heej! Vet att jag har tipsat om 5 seconds of summer tidigare men fastnade lite extra för den här covern! Ville bara dela med mig av den här fantastiska låten med de bästa australenarna jag vet.
 

Mina fötter exploderar

Asså gud, vad jag har gått mycket idag. Mina fötter gör så ont att jag tror de exploderar och vi har typ halvt blivit klämde i tunnelbanan och jag har fått en liten panikattack som slutade med att jag vägrade lämna hotellrummet. Nothing speciall. Ahh, men nu när jag klagat klart kan jag börja berätta lite mer om det roliga, oocchh viktiga! 
 
Våra dagar går mest ut på att shoppa (me likeeiiiee), att gå på Starbucks, och att gåååå.
Vi hade tänkt att gå på massa muséum och vara kulturella och bli lite allmänbildade. Men det börjar luta mot att vi kommer att fortsätta vara kulturellt efterblivna. Fast idag blev jag liiite smartare! Vi var uppe på Top of the rocks i Rockafeller Center. Det var helt overkligt häftigt och är jätteglad att jag vågade ( otroligt höjdrädd). Här är lite bilder tagna av lilla miiig.
 
 
 

CENTRAL PARK

Gick en liten promenad i Central Park också. Älskar lugnet och hela känslan där! Myyyys
 
Och ja, jag tycker om att fotografera blommor
 

Times Square

Haaaaj! Tänkte köra på lite olika fotoinlägg med bilder på platser vi varit på och saker vi gjort här hitintills! 
Börjar med Times Square:
 

BREAKFAST

NYC

heeej! Förlåt att jag inte skrivit men känner att jag just nu är i min drömstad och måste ta vara på tiden istället för att blogga! Hoppas att ni förstår! Ska snart sova men tänkte bara skriva lite! Vi har haft en heldag full med shopping och vi har gått väldigt mycket. Äääälskar staden! Den är verkligen otrolig! Vi har idag varit på 5th avenue och Time Square och lite runt omkring! Shoppingen är sååå bra eftersom att det mesta är väldigt billigt! Hoppas att ni har det bra i Sverige, kraaam P.S. Bilder kommer senare!

C U SOON

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och säga att imorrn åker vi, yay! Vet inte hur mycket jag kommer blogga, om jag ens kommer att ha tillgång till internet. Men jag ska verkligen försöka! Tror att hotellet har WiFi så i sådana fall blir det nog nåt inlägg varje eller varannan dag. Men kan som sagt inte lova nåt! Eftersom att vi ska till New York blir det nog inte jättemånga tillfällen att riktigt sätta sig ned och blogg me ska försöka ta mig tiden! Hoppas att ni har det jättebra här hemma i Sverige så hörs vi alldeles snart!
 
Kraaaam :)

Vattenkriiiiig

Heej! Måndag igen då... Min måndag var ganska bra faktiskt, men ändå. I skolan hade vi slöjd då jag typ skrek av ilska när det inte gick som jag ville. Plus att jag skrek när jag försökte argumentera emot en tjej i min klass. Alla stirrade ut mig, haha. Efter skolan gick jag hem till Kajsa, och efter typ en timme av Candy crush och fling-ätande gick vi ut oh hoppade studsmatta och vattnade blommorna. Men det slutade med att vattnet hamnade på oss och vi var värsta krigarna (a.k.a vattenkrig). Slutade med mini spa! 
 
Jätteskön månfag faktiskt! Nu blir det maaaaat! Bye readerz.
 

BILDER FRÅN DAGEN



Packaaaa!

Hey there. Idag vaknade jag typ mitt på dagen, länge sedan nu, brukar alltid vara uppe rätt tidigt. Eftersom att halva dage redan hade gått har jag inte gjort så mycket.. Men packade iallafall kläder till New York! Tog inte ALLS med mig mycket eftersom att jag planerar att shoppa massor med kläder. Känner lite ångest över det men får väl köpa någor att ha på mig det är ju det här jag sparat till så varför inte köra all in?, haha. Men nu är det så nära och längtar!
 
Jag har faktiskt för-shoppat idag. Jag köpte kameran som jag velat ha jättelänge, wiiiiiiii. EXITED! Så nöjd! Har redan hunnit fota lite och bilderna blir ju sjukt fina! Kanske inte det smartaste att köpa den innan vi åker, men men. YAAAAAAAAAAAAHHHHHYYYYYYYAAAAA (glädjerop).

Åkte förbi mormor också och åt kakor. Många kakoooor!
Kraam :)
 
Perfektion.
 
 
 

One Direction 8/5

Den 8 maj var den bästa dagen i mitt liv. Heelt klart! Jag kan inte med ord förklara hur bra och fantastiskt det var. Förstår bara inte! Tänkte iallafall berätta från början!
 
Vi åkte dit med buss och efter en stunds resa och otroligt mycket människor kom vi äntligen fram. När vi kom fram dit såg vi någon stå bakom en pelare. Ingen såg riktigt vem det var tills han gik in igen. Det var Zayn. Zaaaaayn, oh herregud. Det var bara typ 20 personer som stod där och eftersom att ingen insåg vem det var skrek ingen, tills efteråt när alla började skaka och hoppsa av glädje (jag också, haha). Riktigt bra början! 
 
Sedan kom vi in i arenan och vi insåg att vi hade helt otroligt bra platser. Nästan precis vid scenen! Blev iallafall överlycklig! Bilderna och videosarna (är videosarna ens riktig svenska?) gör inte upplevelsen och avståndet rättvisa men jaja. Konserten började och det var heeeelt otroligt. Zayn, Liam och Harry vinkade till oss och de andra två finisarna, Louis och Niall log mot oss när vi betedde oss som överkänslosamma och dansande vrak (vilket vi i och för sig var). Har aldrig dött så mycket. Det var bara otroligt. Ord kan bara inte beskriva hur det var så nu kommer lite bilder och videos.
 
Insåg förresten inte riktigt vas som hade hänt förrens igår natt när jag lyssnade på Moments och började gråta något otroligt. Allt var bara så otroligt och jag kände mig bara så lycklig.
 

Effektivt

Heeej! Idag har varit en effek tiv dag för omväxlingens skull. Har gjort ganska mycket, yay. Fast, mycket enligt mig är ju kanske inte så imponerande... Imorse gick jag iallafall och dansade som vanligt! Kom hem vid lunch och åt då tillsammans med min famil, min moster och min kusin! Såååå skönt. Satt på baksidan (Afrika värme typ) och det kändes verkligen som att det var sommar. Vädret den här veckan har ju varit AMAZING! 
 
Satt där lääänge och pratade! Sedan bestämde mamma att jag skulle följa med henne och springa. Yay (inte ett glatt glädjerop om ni förstår). Sprang rätt länge och det var jobbit, men känns alltid så skönt efteråt! 
 
Det var typ det jag gjort idag och inser nu att jag absolut inte alls varit effektiv idag. Nu sak jag sätta mig och försöka sätta ihop One Direction inlägget! Kramar :)
 

Mitt största problem.

Mitt största problem just nu är om jag ska titta på Hela Sveriges Fredag med fina William Spetz, eller om jag ska titta på Let's Dance med Oscar Zia i kväll... Jag känner mig liksom ganska glad, typ väldigt! Wiiiiiiii.
 
Nej men allvarligt. Vad ska jag titta på?
 
 

Let the skyFAAALLLL, when it crumBBLEEESSSS

Såg Skyfall igår med la familia. Den var bra. Det bästa med den var absoluuuut Adele och hennes fina låt. Kan liksom inte sluta sjunga på den!
 
(tänk er låten i huvudet)
Let the skyFAAALLLL when it crumBLLEEESSS, we will stand TAAAAHHHHHHLLLHHHH, and face it ahhhhllllll together, at skyfall *dramatisk musik*...
 
Fantastisk, haha!

Fotograf (typ)

Nu är jag med bestie och vi har ,som jag trodde att vi skulle, varit ute och fotograferat en massa! Blev så sjukt fina bilder! ÅÅÅhhh vad jag vill ha en systemkamera! Efter NY ska jag nog börja spara ihop pengar! Tycker att det är så roligt att fota också! Vi har också bestämt att hon ska komma till vårt sommarställe så vi har bokat flyg och sånt! Älskar att vara med henne så det ska bli grymt. Hon var där förra sommaren också och det var awesome! 
 
Har inte hunnit ladda över de nya bilderna än så här är några bilder från några veckor sedan! 
 

Fredag och leedig!

Howdyyy! Wiiii är bara så glad idaaag! Kan ha nånting att göra med One Direction? Igår var jag pappa och sistah nere på stan och åt glass och var ute med Aston (vår hund)! Hade jätteroligt! 
 
Idag tror jag det blir en dag med bessttiie! Om jag känner henne och mig själv rätt blir det förmodligen att fotografera som gäller! Hörs senare idag! Kram :)
Bilder från förra fotograferingen!

Böcker!

Hey guys! Har precis fått hem två böcker som jag har beställt! Båda är skrivna av John Green och jag har hört att de ska vara jättebra! Hoppas det, kan behöva något att läsa! de två jag beställde heter på engelska "fault in our stars" och "looking for alaska"! Någon som läst de?

Dagarna som gått!

hey readerz. Förlåt för att jag inte skrivit på länge.. Men det har hänt så mycket roligt och jag har helt enkelt inte haft tid! Lite av vad som hänt!
 
7/5- Det har ju varit så otroligt varmt och soligt så har varit ute mycket (bra julia)! Jag var den här lilla dagen hemma med en kompis på baksida av mitt hus, där det förövrigt är typ dubbelt så varmt som i resten av världen. Vi åt glass, pratade om allt möjligt och solade! Väldigt skön dag och hade typ ingen lektion där jag lärde mig något. Perfekt dag helt enkelt!
8/5- Som jag har nämnt några gånger var det ju One Direction konseten igår. Kan verkligen inte sätta ord på hur fantastiskt det var men ska försöka sätta ihop ett lååångt inlägg med bilder och försöka hinna ladda upp videos på YouTube! Vet inte när det blir men någon gång nu i helgen!
Och ja, det är min bild. Och nej, jag har inte zoomat. Och ja, jag dog.
 
Idag- Jag har inte gjort så mycket förutom att hoppa runt av lycka och känna mig allmänt glad över gårdagen. Just nu bloggar jag och har skrivit ett litet tack-brev till en otroligt snäll person och även ett annat brev. Får se om det blir något av det, i sådana fall skriver jag om det på bloggen! 
 
Kraaaam
 
 
 
 
 
 

Sommarväder ju!

Hej! Ingen sång idag, inställd.. Smart som man är så åkte jag till sången först och märkte sedan att den var inställd, yay me. Nu är jag iallafall i sängen med datorn och tar det lugnt med sistah! Har köpt Ben And Jerrys så den blir nog en stor del av min kväll, haha! Var med några kompisar idag efter skolan och vi tittade på White Chicks, helt okej men den var ju rolig iallafall! Såå varmt idag ju, sommarvärme! 
 
P.S. Jag har fått lite mail angående 1D biljetten och tänkte bara säga att den inte är till salu längre!

3 dagar. Said WHAT?

Tre dagar kvar till One Direction nu idag! Förlåt att jag tjatar så otroligt mycket, men längtar något otroligt! Som sagt har jag varit ute idag, tittat på lite videos och bara tagot det lugnt. Känns lite standard söndag för mig, haha. Jag brukar i och för sig vara med Elin och fotografera men inte idag.. 
 
Har precis försökt mig på en liten dansrutin med systern också. En ganska svår. Mer typ omöjlig! Men vi försöker lära oss den och sedan ska vi typ lägga upp den på YouTube och delta i en danstävling! Egentligen typ bara för att det är Vinny i Iconic boyz som har tävlingen och min syrra har liksom en liiiiten crush på honom, haha! Kul iallafall!!!
 
Bild från i sommras på Fårö! Finaste stranden!!!

Sooolaaa

Just nu sitter jag ute i solen och jobbar på brännan, haha lite mer försöker njuta av solen men undvika att bli röd. Tufft man har det, hahah! Har precis varit ute på promenad med mamma och pappa nere på stan! Köpte glass då också, yuuum.

Morgonmusik

Drop In The Ocean- Ron Pope
Om ni har sett Vampire Diaries och scenen då den här låten är med förstår ni nog varför den är så otroligt bra!
Av någon anledning går klippet inte att bädda in men här är länken→ Häääär
 
Turn Your Face- Little Mix
Typ den mest fantastiska fina låt just nu. Lyssna på dras röster. Gaahhhh
The A Team- Ed Sheeran
Ed Sheeran är ertt geni. Här är ett exempel på varför.

Danslördag!

Sitter just nu och kämpar för att inte somna, haha! Men ska nog snart gå och lägga mig! Dansade idag som vanligt, sen blev det fönstershopping (perfekt när man sparar pengar haha), sallad till lunch och sedan tittade jag på mååånga avsnitt av One Tree Hilll. Gahh vad bra det är! Idag fick jag ett litet mail om One Direction konserten och jag fattar inte att samma mail som skickades till Sandy Beales. Sandy. One Directions gittarist (eller så är det kanske basist, är lite oallmänbildad), men asså WHAT? Dog otroligt mycket. Svåra problem med andningen (haha inte riktigt men ni fattar). 
 
Har planerat lite inför NYC också! Ha det aweesooome!
Mina tankar när jag fick malet, hihi

Flummigt

Idag har jag haft det sista nationella proevet, woooohooooo! skööönt. Efter skolan var jag med Elin, vilket var jätteroligt. Flummade hela hela tiden! Men det är liksom det som händer när vi är tillsammans, haha! 
 
Nu är allt så nära. One Direction konserten, New York. Två av mina största drömmar som går i uppfyllellse. Sen har vi bara att träffa One Direction, bli BFF med One Direction, gifta sig med någon i One Direction (eller alla, funkar också), osv, haha!
 
Ciao!

Idéer

Hej! Känner att det blir lite enformigt på bloggen. Skriver bara om vad jag gör och sånt.. Därför skulle jag vilja ha lite idéer! Vad tycker ni är roligt att läsa om? Vill ni ha mer outfits(som jag gjort några gånger), min vardag(som det är nu), djupa tankar, recept, inte vet jag. Vad vill ni läsa om? Har ju nu Månadens Favoriter! Är roligt att skriva men tar otroligt mycket tid! Tycker ni om det inlägget?
 
Skriv gärna vad ni tycker men skriv också idéer så att det inte bara blir nackdelarna med bloggen! Kraaaam

2/5 :)

 
Helluu. Idag har vi haft nationella prov i SO (trodde inte ens att det var möjligt) och det gick helt okej.. Samma sak händer imornn, yaayyy... Jaja, har visat upp dans på gympan också, haha. Det var kul och jätteroligt att titta på alla andra! Har pluggat lite och bara tagit det lugnt!v Missade Glee igår så blir nog att ta igen det avsnittet nu i kväll!
 
Var förresten och grillade igår hos kompisar! Det var skitkul och såå kul att komma ikapp med vad som hänt och sånt, haha!
 
Hoppas att ni har det gryyymt :)
 
Favoritfilmen. Gahhh så bra!

Månadens Favoriter April

Här är mina April Favoriter!
 
Skönhetsfavoriter:
 
1. Maybelline BB Cream
Älskar denna BB cream! Ger perfekt täckning och den känns lätt på hyn! Blir inte glansig av den och täcker torrheten lite! Den återfuktar även bra! Äääälskar den :)
2. Maybelline Rocket Mascara Volume Express
En riktigt bra mascara som fungerar grymt bra! Man kan få helt olika resultat beroende på teknik, fransar och hur mycket man tar på. Om man tar lite fungerar den som en bra vardagsmascara och om man bygger på med många lager får man otroligt mycket volym och de påminner nästan om lösögonfransar. 
 
3. Lola ögonfransböjare
En bra ögonfransböjare som fungerar grymt bar både utan mascara och med! Ger ett jättefint resultat!! Rekommenderar att man köper en böjare från ett hyfsat märke eftersom att vissa från t.ex. HM går sönder väldigt fort!
Låtar
 
1. Anything Could Happen- Ellie Goulding
Älskaaar den här låten! Och älskar Ellie! Så otroligt fin och vacker röst!
 
2. Suit and tie- Justin Timberlake
Älskar den här låten. Härlig helt enkelt!
 
 
3. How to be a heartbreaker- Marina and the diamonds
Hon är typ ascool. Älskar låten också men det är hon som är det bästa, haha!
 
 
4. We Are Who We Are
Grymma tjejer och peppande låt!
 
Ätbart.
 
1. Brämhults Lemonad, gahhh vad gott! Både fräsh och sur men god! Äääälska
 
2. Flingor. Låter inte så orginellt men om man inte har så mycket att äta hemma är det bara att gå till skåpet och hälla i alla flingor som finns i en skål och äta. Skulle seriöst kunna byta ut godis mot flingor om jag fick äta hur mycket som helst. Mhhhhm
 
Övrigt.
1. We ♥ It! Älskar den sidan. Det är som en sida på internet full med inspiration och fina bilder! Finns hur mycket som helst och passar alla!! Länk---- HÄR
 
Alla bilder i min header är från We ♥ It och älskar bilderna! 
 
2. Novellbloggar. Som böcker fast på nätet (låter ju bekant, haha). Nej men seriöst läser en massor från just novellbloggar. Nu läser ju jag One Direction noveller, men finns så mycket bra om man bara leter på rätt ställe och vet vad man är ute efter (rekommenderar STARKT google, hihi)
 
 
 
RSS 2.0