Man måste ju höra av sig när det gått några år (okej, vad var det där? Natthumor, gotta be)

Medveten om att min uppdatering suger är det här nu ett desperat försök att uppdatera. 
 
Jag är iallafall på mitt sommarställe på gotland nuuuu! Jätteroligt faktiskt. Har med mig kameran så ska försöka fota lite! Har lite bilder från Karlstad som jag ska ladda upp också! På min telefon har jag en att göra lista och seriöst tre fjärdedelar av den handlar om bloggen. Fööööörlååååt. 
 
Medveten om att det där var världens tråkiga inlägg säger jag nu godnatt. godnatt
Medveten om att bilden inte har något att göra med inlägget sitter jag nu med ett otrolit sug efter choklad, jordgubbar och det där gojsiga vita i mitten. 
(och nej, jag var inte på en romantisk dejt då bilden togs. jag och min syster ville göra det lite mysigt och låtsas som att vi var lite mindre 4-ever alone än vad vi egentligen är. Vi lyckades, men jag kom därifrån med större mage och choklad runt munnen.)

Hellu

 
Heej! Har seriöst ångest för bloggen och novellbloggen, förlåt för de tråkiga bildlösa inläggen! Trodde det skulle bli grym uppdatering på sommaren men jag är helt enkelt upptagen och har knappt tillgång till internet. Hoppas det blir bättre när jag åker iväg till mitt sommarställe!
 
Idag har jag i alla fall köpt den BÄSTA tröjan någonsin, ska visa den senare så kommer ni att förstå. Har också suttit på bryggan í solen, ätit glass och tittat på TVD å The Carrie Diaries. Älskar sommarlovet hittintills, men har precis insett att jag inte kommer träffa en av mina bästa kompisar på hela sommaren. Vilket suger. Längtar efter alla kompisar, vill träffa de nuuuuu! Fast träffade i och för sig de flesta förra veckan, haha. Men ändååå. Inser hur mycket jag älskar de och hur glad jag är att ha så fina vänner.
 
Djup jag är.

Kjolar

Heeeej readerz. Jag har har blivit beroende av kjolar. Låter lite skumt men jag äääälskar de just nu! Har på typ två veckor lyckas köpa fyra stycken 3 av de den här veckan. Jag måste sluta men det är så otroligt gulligt tillsammans med en kortare top. Ska visa alla senare! Visar också hur man enkelt matchar då.
 
Kramar:)

The Bling Ring

Idag var jag på bio och såg The Bling Ring med bland annat Emma Watson! Det handlar om ett gäng ungdomar som bryter  sig in hos kändisar och snor deras saker.
Filmen var väldigt välgjord men på något sätt tom. Det fattades nånting. Den var väldigt annorlunda men ändå genomarbetad. Jag satt mest och väntade på att något mer skulle hända. Det där lilla extra saknades. Men skådespelarna varvduktiga och trovärdiga, speciellt Emma Watson. Hon och Jennifer Lawrence är verkligen enligt min åsikt, de bästa unga skådespelerskorna just nu.
 
Om ni vill bli underhållna är detta kanske inte den bästa filmen. Om ni vill se något annorlunda. genomtänkt och fint gjort tycker jag ni ska se den. Eller om ni bara vill se Emma Watson prata med en amerikansk dialekt och se allmänt gorgeous ut.
 
 

Hej hopp kallops

(ursäkta min rubrik, skäms lite faktsikt)
HEEEJ KOMPISAR! Nu befinner jag mig i Karlstad med min syster och farmor! Jag har idag shoppat lite på gina, tränat och tittat på the vampire diaries! 
 
Ska skriva klart del 10 av novellen och umgås med min fina tvillingsyster.
Kramar:) 
 
 

Packa, TVD, skriiiiva

Hej! Idag har jag skrivit ganska mycket! Jag älskar ju att skriva som ni kanske vet! Sen har jag tittat på The Vampire Diaries också! Har verkligen kommit in i det igen! Det är ju såååå bra!
 
Imorrn åker jag till min farmor i karlstad, men hoppas kunna uppdatera bra ändå! Kraaaaamar
 

Collage-skal

Heej! Ni vet det där collaget jag visade som jag gjort? Jag har gjort ett skal av det!
Vad tycks?
Jag är själv väldigt nöjd med resultatet!

Midsommar

Heeej! Har idag umgåtts med min familj hela dagen! Vi var vid en midsommarstång, men det började regna yay. Så vi gick hem, spelade spel och åt jordgubbar och jäääätte god choklad. Blev ju bra ändå, haha. Har fått min nya telefon nu! Min förra var det fel på och jag fick en ny telefon av de eftersom att de hade gjort fel! Så är överlycklig!

Kramar :)

OTH, och inget batteri

Heeej! Sitter och tittar på OTH just nu och hinner verkligen inte skriva mycket eftersom att jag knappt har något batteri på datorn. Förlåååt så jättemycket för uppdateringen, den är hemsk och allt jag skriver är tråkigt. Ska bättra mig, lovar.
 
Kraaaaam
 

sova över idag igeeeen

Nu har jag mina två bästisar hemma och vi ska snart sova! Mååååste skriva klart och lägga upp del 5 av noveleln så jag har typ fytio minuter på mig, skyyynda! Har haft världens bästa dag med världens bästa människor! Berättar förmodligen mer imorrrrrrn! Kramar
 

Sleepover

Haodi. Idag har jag varit med min syster och min bästis! Vi har hopppat studsmatta, skrattat ihjäl oss, ÄTIT, solat och pratat sjukt mycket. Nu sitter vi i hennes rum och har vår lilla osociala tid, vilket innebär att man får göra något själv. Jag bloggar och skriver på NOVELLEN, Kajsa tittar på PLL, och Johanna tweetar. Standard.
 
Sen ska vi nog hitta på något, typ bada eller så. Eller så blir det film, vi får se! Ska sova här så det blir awwwwesoooome.
 
Ska skriva en stund nu. Vet inte om det kommer upp en ny del på novellen idag, det beror på. Har inga färdiga delar just nu så vi får se om jag hinner. Men vill inte stressa fram något halvbra :/
 
Ha det bäst, kraaaam

Collage!

Har gjort ett litet collage! Eftersom att jag är sämst på att rita blev det ju i nte fanatastiskt men jag älskar det pågrund av alla citat och symboler som jag älskar! Tror att jag ska göra ett iPhone-skal av det. Ska plocka fram min kreativa sida! Om det blir bra visar jag i bloggen!
 
P.S. Kom ihåg att läsa min novell HÄR! Laddar upp en ny del varje, varannan dag! 
Kraaaam

Nya naglar

Köpte nytt nagellack igår och det blev ett jättegulligt resultat! Ser dock ut som godis och jag blir sugen på att äta upp dom, haha. 
Förlåt för lillfingernageln som har gått av :(
 

Baaaada

 

Shoppa!

Hej! Var idag på en liten shoppingrunda! Visar i ett inlägg imorrn. Har laddat över massa bilder till datorn nu som jag kan lägga upp i flera inlägg. 
 
Bloggar förmodligen mycket imorrn! Har helt glömt bort att berätta om middagen med klassen och skolavslutningen, så det blir nog också imorrn.
 
Är såååå trött, godnatt bästa.
 

Fryser ihjäl

Hejj! Idag har jag badat, solat och badat igen. Det andra badet var såååå ovärt. Jag har suttit och skakat och frusit nu i typ 2 timmar. Woop woop.
Har precis laddat upp andra delen av novellen (lifeasjuli.blogg.se/noveller) och nu ska jag skriva lite mer på den!
 
Ska kanke onlineshoppa lite också, innan jag somnar (okej, förmodligen inte köpa något eftersom att jag är pank, men titta runt lite och önskar att jag köpte det), yay.
 
Och nej, de sista 2 bilderna är inte tagna i Sverige. I wiiiish

Dagen!

Idag har jag typ tittat på OTH, skrivit på min novell (HÄR), och fixat med bloggsaker hela dagen. Och ätit. Myyycket. Så jag har basically inte gjort nånting. Sköööönt :)
 
Imorrn blir det antingen sol och bad, eller shopping!
 
Kraaam
 
 

Min novellblogg

Heej! Jag har börjat skriva på en one direction novell och nu har jag bestämt mig för att lägga upp den! Egentligen skriver jag den bara för mig själv eftersom att jag älskar att skriva. Men hoppas på att kunna underhålla någon annan också!
Har inte skrivit så långt ännu men lägger upp en del i taget! Jag skulle bli jätteglad om ni spred den så att fler personer hittar den! Hoppas att ni tycker om den! 
Kramar från miiig
 
HÄÄÄÄR är bloggen
 
 

13/6 2013

Heeey readeeeerz. Idag var det ju otroligt tråkigt väder, så bestämde mig för att umgås med ett gäng kompisar! Var ute och äventyrade i regnet, hahah. Sen tittade jag lite på One Tree Hill som vanligt, och skrattade ihjäl mig med bästa kompisarna. Hade en rolig dag iallafall! 
 
Har precis tittat klart på the carrie diaries och det vra ju sjukt bra. Ännu en tv serie jag förmodligen kommer bli beroende av ;). 
 
Kraaaaamar

The Carrie Diaries

Sitter just nu och tittar på premiären av The Carrie Diaries och guuuud vad bra det är! Sååå min typ av program. Men jag är i och för sig besatt av tv-serier. Jaaaao
 

SKOLAVSLUTNING

Uppdateringen är jättedålig, jag vet. Men idag var det skolavslutning! Är både ledsen ocg glad! Vår klass splittras och det är hemskt eftersom att jag älskar alla.. Grät jättemycket och kramade seriöst alla. 
 
Men guuuud vad skönt det ska bli med sommarlov. Att göra roliga saker hela dagarna och bara umgås med roligt folk. Wiiii! Allt kommer säkert bli bra i höst, men ändå. 
 
Ska på finaste kusinens student nu! Uppdateringen kommer nog vara dålig idag med, tyvärr!
 

Glädje

Vet inte vad det är, men den här helgen har varit så otroligt underbar och jag är så otroligt glad. Älskar livet, känns som att det finns så mycket möjligheter, chanser och lycka. Är så glad. Brukar i och för sig vara väldigt glad! Har så många fina människor runt omkring mig. Otroligt tacksam för det. 
 
Det här året har nog hitintills varit det bästa någonsin. Allt är bara bäst och jag var tvungen att skriva av mig. 
 
 
 

Har städat idag igen. (!)

Hejjj. Idag städade jag igen. Skönt att ha det gjort iallafall. Har haft en riktig mys söndag! Laddar inför skolavsluningen! Åååååhhh vad jag längtar till sommaren!
 
Vaknade vid elva, åt fruktost vid halv tolv, tittade på OTH till typ 2 och sedan jobbade jag lite på mitt collage. Håller på att rita ett collage med citat och symboler som gör mig glad! Om det blir bra hänger jag nog upp det på väggen. Men eftersom att jag har en tendens att aldrig göra färdigt saker får vi se vad som händer med det!
 
Har städat resten av dagen. så nu vet ni det (yay). 
 
Kramar
 
 

Solaaaa (Igår)

 
Solade igår med mina favoritpersoner. Världens bääästa

Lunch, yum

Bada yay

Tjaaaaa. Sitter just nu och halv-kollar på Indiana Jones! Har precis tittat på det kungliga bröllopet och vart ju lite avundsjuk på Madeleine. Hon var ju så fin, haha. 
 
Men idag har varit en jätterolig dag! Gick till en klippa där vi badade å solade! Sen städade jag lite, inte så kul kanske. 

Min mobil är förövrigt helt paj. Använder den inte till mer än att ringa och smsa eftersom att den inte riktigt är kapabel till nåt annat.. Det är därför uppdateringen varit så dålig! Vi har lämnat in den på lagning men de kunde inte göra NÅGOT åt problemet. Tror min bebis är på väg att dö, hahaha
 

Mys i solen

Hola hola. Sitter just nu och solar ute, läser tidningar och lyssnar på förra sommarens musik. Perfekt dag helt enkelt. Igår var jag ochåt lunch med min familj på en supermysig restaurang och filade även där! Solade sedan resten av dagen och tittade på en film senare på eftermiddagen! Tittade på Struck by lightening! Braaaa film. Funderar på att titta lite på OTH men vill inte slösa bort det fina vädret. Vi får se ;)

Maskerad imorrn

Heeey gurl. Imorgon är det maskerad i skolan och jag ska vara typ sjökapten/sailor/randig sak. Haha men lägger upp bra bilder imorrn på min lilla outfit!
 
PÅ TAL OM OUTFIT HAR JAG FÅTT HEM MIN SKOLAVSLUTNINGS-KLÄNNING OCH JAG ÄR SÅ FREAKING EXITED DÄRFÖR SKRIVER JAG MED STORA BOKSTÄVER. 
 
Bilder kommer på den ockå! HAr nååågra små smycken att köpa men sen är jag klar. Bara en liten påminnelse om att jag har 3 skoldagar kvar. OH SNAP 
 
 
 

Daaansaaaa

Halloj! Idag har det varit dansshow och det var jääääättekul! Dansen gick super och alla andra var skitbra! 
 
Vet ni vad jag kommit på? Jag har INGA läxor. Absolut noll. Har seriöst inte känt mig så fri på flera år. Gaaaaahhhh. Plus att det är 4 dagar till sommarlov. Helt ok liksom
 

Klassresa!

Halu. Kom hem från klassresan idag! Det var verkligen jätteroligt! Badade, skrattade sjukt mycket, solade och bara umgicks med varandra. det gjorde dock att jag kommer sakna all mer när vi byter skola :(. Men hade verkligen bästa klassresan! 
 
Mitt lag förlorade tävlingen när vi skulle bygga en flotte, men har aldrig skrattat så mycket, hahah. Vår flotte gick typ sönder på väg mot starten. Jao. Nej men seriöst, skrattade ihjäl mig och hade sååååå roligt!
 
Tog tyvärr nästan inga bilder eftersom att min mobil laddar ur 10 minuter efter att man laddat den. Den har ett litet nervöst sammanbrott och WiFi funkar inte att sätta på. Plus att den är skitvarm hela tiden... Ska lämna in den på lagning snart.
 
Kramar

Månadens Favoriter Maj

Här är mina favoriter för maj!
 
Skönhetsfavoriter:
 
1. Essie: Tart Deco
Jättefin aprikosfärg från Essie! Håller väldigt länge också, suuuuper ;)
 
 2. Baby Lips- Cherry Me
Mjukt på läpparna, ger lagom mycket fin färg, och mjukgör. Älskar den!
 
3. Coconut Passion Body Splash- Victoria's Secret
 Världenws bästa lukt! Luktar seriöst värme och mys, haha.. Men defenitivt min favoritlukt just nu!
 
4. Anastasia Ögonbrynspenna.
 Älskar den här pennan! Jättesmart med en borste och penna på olika sidor plus att den ser super naturlig ut och man ser fräshare och piggare ut!
 
Ätbart:
 
1. Starbucks Dubble Chocolate Frappuccino.
 Yuuum. Sååå gott! Frappuccinos från Starbucks blev verkligen ett beroende i NY! 
2. Starbucks- Chai Latte
 Även Chai Latten från Starbucks är otroligt gooood. Muuums
3. Junior Mints
Super goda typ mintgodisar... Nej, men smakar verkligen som after eight fast dom är små och mumsiga! 
4. Huberts Lemonade
 Otroligt god lemonad! Alltså O M to the G. Man vill bara ha mer, ääälska
 
Låtar:
 
1. Demi Lovato- Nightingale
 
2. Spice Girls- Wannabe
 
3. Toploader- Dancing in the moonlight
 
 
Övrigt:
 
1. Beauty Gurus @ YouTube
Kan verkligen sitta och titta på videos som handlar om skönhet, mode och sånt i flera timmar! Macbarbie07 och beautybaby44 är just nu mina favoriter med bra uppdatering!
 
2. Beautiful Creatures- Filmen och boken
 Har pratat om den här förut! Kolla in mitt inlägg om Beautiful Creatures HÄÄÄR
3. Teen Vouge
Varje gång jag är på flygplatsen köper jag den här eftersom att den inte finns i svenska affärer! Älskar bilderna och jag får så mycket inspiration!
 
 
RSS 2.0