Månadens Favoriter April

Här är mina April Favoriter!
 
Skönhetsfavoriter:
 
1. Maybelline BB Cream
Älskar denna BB cream! Ger perfekt täckning och den känns lätt på hyn! Blir inte glansig av den och täcker torrheten lite! Den återfuktar även bra! Äääälskar den :)
2. Maybelline Rocket Mascara Volume Express
En riktigt bra mascara som fungerar grymt bra! Man kan få helt olika resultat beroende på teknik, fransar och hur mycket man tar på. Om man tar lite fungerar den som en bra vardagsmascara och om man bygger på med många lager får man otroligt mycket volym och de påminner nästan om lösögonfransar. 
 
3. Lola ögonfransböjare
En bra ögonfransböjare som fungerar grymt bar både utan mascara och med! Ger ett jättefint resultat!! Rekommenderar att man köper en böjare från ett hyfsat märke eftersom att vissa från t.ex. HM går sönder väldigt fort!
Låtar
 
1. Anything Could Happen- Ellie Goulding
Älskaaar den här låten! Och älskar Ellie! Så otroligt fin och vacker röst!
 
2. Suit and tie- Justin Timberlake
Älskar den här låten. Härlig helt enkelt!
 
 
3. How to be a heartbreaker- Marina and the diamonds
Hon är typ ascool. Älskar låten också men det är hon som är det bästa, haha!
 
 
4. We Are Who We Are
Grymma tjejer och peppande låt!
 
Ätbart.
 
1. Brämhults Lemonad, gahhh vad gott! Både fräsh och sur men god! Äääälska
 
2. Flingor. Låter inte så orginellt men om man inte har så mycket att äta hemma är det bara att gå till skåpet och hälla i alla flingor som finns i en skål och äta. Skulle seriöst kunna byta ut godis mot flingor om jag fick äta hur mycket som helst. Mhhhhm
 
Övrigt.
1. We ♥ It! Älskar den sidan. Det är som en sida på internet full med inspiration och fina bilder! Finns hur mycket som helst och passar alla!! Länk---- HÄR
 
Alla bilder i min header är från We ♥ It och älskar bilderna! 
 
2. Novellbloggar. Som böcker fast på nätet (låter ju bekant, haha). Nej men seriöst läser en massor från just novellbloggar. Nu läser ju jag One Direction noveller, men finns så mycket bra om man bara leter på rätt ställe och vet vad man är ute efter (rekommenderar STARKT google, hihi)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0